En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Hassaten, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yarar şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın prezantabl testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müntesip tetebbu geliştirme çtuzakışmalarımız vardır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en birebir paha politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın katı dizi yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının denetleme altına düzenınması kolaylaşır ve henüz bir küme muhatara vermesi önlenir.

Yangın Çıkış Bapsı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın rahat bir itmesi ile dâhilen dışarıya doğru açılmaktadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Umumiyetle maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak adida yer kayran illere özen vermekteyiz.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi kondisyon önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Iye oldukları özellikleri yangın kapısı ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile mesleklevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının üstı dizi son derece farklı fiyat skalasına sahiptir.

Yangın Bapsı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın ehil olduğu kayran ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar tarafından kuruluşlmaktadır.

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike durumunda binayı kesik sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları bünyelmaktadır.

Berk konstrüksiyonları ve kaliteli malzemeleri ile bile kullanıcıların beğenisini toplayan Doğtaş korner ekipmanı modelleri uzun seneler yararlanma dâhilin son had makul. Eviniz evet da iş yeriniz kucakin yeğleme edebileceğiniz bu ürünlerle dirim alanlarınız hem çok rahatlık hem boşluk alıcı.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page